Полуничне морозиво — це вдале поєднання ніжної вершковості та соковитої ягідної нотки. Завдяки сублімації, десерт зберіг аромат і смак свіжої полуниці, залишаючись легким і хрумким. Тає лише в роті, даруючи насолоду з першого шматочка.
Десерт одразу готовий до вживання. Не потребує охолодження і не тане в спеку — його зручно брати з собою на прогулянку, у кінотеатр або в подорож. Смакує як самостійна насолода, так і в поєднанні з кавою, чаєм або келихом просекко.
Як смакує?
Полуничне морозиво має яскравий ягідний смак із м’якою вершковою основою. Воно освіжає, тішить природною солодкістю й викликає приємні асоціації з теплом і літом.
Яка користь?
Сублімований десерт містить поживні речовини — білки, жири та вуглеводи, що забезпечують швидке відчуття ситості та енергії. Завдяки ліофілізації, морозиво зберігає більшість своїх смакових і харчових властивостей.
Полуничне морозиво — це вдале поєднання ніжної вершковості та соковитої ягідної нотки. Завдяки сублімації, десерт зберіг аромат і смак свіжої полуниці, залишаючись легким і хрумким. Тає лише в роті, даруючи насолоду з першого шматочка.
Десерт одразу готовий до вживання. Не потребує охолодження і не тане в спеку — його зручно брати з собою на прогулянку, у кінотеатр або в подорож. Смакує як самостійна насолода, так і в поєднанні з кавою, чаєм або келихом просекко.
Як смакує?
Полуничне морозиво має яскравий ягідний смак із м’якою вершковою основою. Воно освіжає, тішить природною солодкістю й викликає приємні асоціації з теплом і літом.
Яка користь?
Сублімований десерт містить поживні речовини — білки, жири та вуглеводи, що забезпечують швидке відчуття ситості та енергії. Завдяки ліофілізації, морозиво зберігає більшість своїх смакових і харчових властивостей.
Наші менеджери дадуть відповідь на всі ваші питання з Пн по Пт з 9 до 18